Beste partners,

Als Voorzitter van Mdeon, is het mij een groot genoegen de aanstelling van Mieke GOOSSENS te kunnen aankondigen als Directeur van Mdeon vanaf 1 mei 2019.

Het parcours van Mevrouw Goossens is even rijk als gevarieerd. Na haar studies in de rechten, werkte ze 10 jaar lang als advocaat aan de Brusselse en Leuvense balie in advocatenkantoren gespecialiseerd in het gezondheidsrecht. Ze heeft eveneens gewerkt als jurist voor pharma.be alvorens 3 jaar geleden Mdeon te vervoegen als Voorzitter en Coördinator van het Visumbureau en als lid van het Managementcomité van betransparent.be.

De aanstelling van Mieke Goossens is kiezen voor expertise en stabiliteit: ze kent reeds zeer goed de dossiers van het platform alsook haar leden en partners, na er drie jaar een coördinerende functie te hebben uitgeoefend. Ze heeft dan ook met succes de selectieproeven doorstaan na voorstelling aan het Recruteringscomité van haar strategische visie inzake de verdere ontwikkeling van Mdeon.

Deze beslissing kadert eveneens in de voortzetting van het werk van Stéphanie BRILLON die Mdeon leidde sinds haar oprichting in 2006 en die besliste een nieuwe wending te geven aan haar carrière als directeur van SSMG. Namens alle leden van het platform, wil ik haar hartelijk bedanken voor haar jarenlange samenwerking en onafgebroken motivatie!

We wensen haar, alsook de nieuwe directeur mevrouw Mieke GOOSSENS, het allerbeste voor hun nieuwe professionele uitdaging!

Met vriendelijke groeten,

Christian Thyse