WELKOM OP DE WEBSITE VAN MDEON !

 

! Sinds 1 januari 2023 zijn er een aantal nieuwigheden in voege : meer info hierover, vindt u in onze Nieuwsbrief (klik hier).

 

Weetjes

  • Om te weten wanneer Mdeon telefonisch bereikbaar is, neem een kijkje op de contact pagina (nieuwe contacturen vanaf 1/10/22).
  • Het sponsoren van een gezondheidszorgbeoefenaar voor diens deelname aan een wetenschappelijke bijeenkomst is en blijft toegelaten in België. Voor meer info, zie FAQ 0 (klik hier).
  • Ook voor de uitnodiging tot en de bekostiging van deelname aan een VIRTUELE wetenschappelijke manifestatie die plaatsvindt over meerdere opeenvolgende kalenderdagen, met inbegrip van de hiermee verbonden gastvrijheid, moet een visumaanvraag worden ingediend. Klik hier voor meer informatie.
  • Maximum toegestane kilometervergoeding tussen 1/7/22 – 30/6/23 : 0,42 € / km.
  • Hulp nodig bij het invullen & indienen van een visumaanvraag V1 of V2? Raadpleeg onze checklists (klik hier).

Belangrijk nieuws

2604, 2022

MDEON – EEN KWALITEITSVOL ETHISCH KADER IN HET BELANG VAN DE PATIËNT

Samenwerking tussen industrie en zorgverleners is cruciaal in het belang van de patiënt Interacties tussen de industrie van de geneesmiddelen/medische technologieën en zorgverleners zijn niet alleen legitiem maar bovenal cruciaal om de zorgverstrekking aan patiënten te optimaliseren. Samenwerking is immers [...]

1003, 2022

Publicatie jaarverslag 2021 en voorzitterschap

MDEON PUBLICEERT HAAR JAARLIJKS ACTIVITEITENVERSLAG Mdeon stelt elk jaar een gedetailleerd activiteitenverslag op aangaande de visumprocedure, dat vandaag op de website van het platform gepubliceerd wordt. Hieronder worden alvast de belangrijkste cijfers weergegeven: In 2021 werden in totaal 2.091 visumaanvragen [...]

Publicaties en communicatie

Handleidingen
(cadeaus / honoraria / niet-visumplichtige bijeenkomsten)

Frequently Asked Questions

Check regelmatig voor updates!

Mdeon
Informatiesessies

Mededelingen

Activiteitenverslagen

Persberichten

Achtergrondartikelen

Informatiebrochures

Ik schrijf mij in voor Mdeon News

 

Click edit button to change this text.