WELKOM OP DE WEBSITE VAN MDEON !

Weetjes

  • Om te weten wanneer Mdeon telefonisch bereikbaar is, neem een kijkje op de contact pagina.  
  • Het sponsoren van een gezondheidszorgbeoefenaar voor diens deelname aan een wetenschappelijke bijeenkomst is en blijft toegelaten in België. Voor meer info, zie FAQ 0 (klik hier).
  • Ook voor de uitnodiging tot en de bekostiging van deelname aan een VIRTUELE wetenschappelijke manifestatie die plaatsvindt over meerdere opeenvolgende kalenderdagen, met inbegrip van de hiermee verbonden gastvrijheid, moet een visumaanvraag worden ingediend. Klik hier voor meer informatie.
  • Maximum toegestane kilometervergoeding tussen 1/7/22 – 30/6/23 : 0,42 € / km.

Belangrijk nieuws

2604, 2022

MDEON – EEN KWALITEITSVOL ETHISCH KADER IN HET BELANG VAN DE PATIËNT

Samenwerking tussen industrie en zorgverleners is cruciaal in het belang van de patiënt Interacties tussen de industrie van de geneesmiddelen/medische technologieën en zorgverleners zijn niet alleen legitiem maar bovenal cruciaal om de zorgverstrekking aan patiënten te optimaliseren. Samenwerking is immers [...]

2903, 2022

Mdeon WERFT een nieuwe Management Assistant aan

Ben je drietalig (FR/NL/EN) en wens je de functie van Management Assistant uit te oefenen in een aangename en kleine structuur, stuur dan je CV en gemotiveerde sollicitatiebrief naar Mieke Goossens (mg@mdeon.be). Voor de vacature, klik hier.      

Publicaties en communicatie

Handleidingen

Frequently Asked Questions

Updated: 20/7/22

Informatiesessies

 

Mededelingen

Activiteitenverslagen

Persberichten

Achtergrondartikelen

Informatiebrochures

Ik schrijf mij in voor Mdeon News

 

Click edit button to change this text.